Tematikus programok

Alkalmi állatasszisztált élményfoglalkozásainkra kétféle lehetőség közül lehet választani, az egyik esetben mi látogatunk ki az intézménybe egy foglalkozás vagy tanóra keretében, a másik esetben pedig a WindDogs Központba és a Csemetekert Oktatóházba lehet ellátogatni. 

Mind a két esetben többféle tematika közül lehet választani: segítő kutyák világa, felelős állattartás, mesefeldolgozás, ünnepkörhöz/alkalomhoz kötött téma (pl.: karácsony vagy állatok világnapja), játékóra stb. A foglalkozások minden esetben interakítvak, jellemzően egy terápiás kutya részvételével zajlanak, egyszer egy csoportnak vagy osztálynak kerülnek megtartásra. 

 1. Saját intézményben történő foglalkozások esetében
  Helyszín: egy benti helyiségre van szükség, ami a kutya és a gyerekek számára mozgásos feladatokhoz is biztonságos burkolatú és legalább 20 négyzetméter szabad mozgáslehetőséget jelent
  Időtartam: 30-45 perc 
  Résztvevő szám: maximum 32 fő
  Felügyeletet az intézménynek kell biztonsítania!
  Foglalkozás felépítése: 5-7 játékos feladatot keresztül dolgozzuk fel a választott témát
  Részvételi díj: 1.200-1.800 Ft/fő (tartalmazza a terápiás páros díját és a feladatokhoz szükséges eszközök biztosítását)
 2. WindDogs Központban
  Időtartam: 2x45 perc 
  Résztvevő szám: maximum 32 fő 
  Felügyeletet az intzéménynek kell biztosítani! 
  Foglalkozás felépítése: 45-60 perces kutyás foglalkozás, 45-30 perc korcsoporthoz igazított előadás/bemutató vagy kézműves foglalkozás  
  Részvételi díj: 1.200-1.800 Ft/fő (tartalmazza a foglalkozásvezető és a terápiás páros díját és a feladatokhoz szükséges eszközök biztosítását)


Szintén tematikus programként van lehetőség egy interaktív előadásra a kutyás terápia működéséről intézmények felkérésére, aminek a keretében a saját szakembereik számára tartunk (kb. 90 perces) interaktív előadást egy terápiás páros részvételével, amiből saját élmény alapon megismerhetik a kutyás terápia működését. Illetve az intézmény tájékoztatást kap arról, hogy milyen módon történhet a kutyás foglalkozások bevezetése az adott intézménybe. Maximum létszám 24 fő, ennél nagyobb létszám esetén csoportbontás szükséges.

Jelentkezés menete:

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a winddogs.sopron@gmail.com email címen.
 2. Ezt követően egyeztetésre kerülnek az igények és a lehetőségek - ami alapján készül egy árajánlat.
 3. Amennyiben az árajánlat megfelelő, akkor sorkerül az időpont egyeztetésére, majd a program megtartására.