Hogyan segítheted a munkánkat?

Magyarországon ugyan a segítő kutyák képzését, vizsgáztatását és alkalmazását 2009 óta jogszabály határozza meg, de a szervezetek működését nem támogatja sem az állam, sem a helyi önkormányzat, tehát a szervezetek adományokból, pályázatokból és egyéb kiegészítő tevékenységekből tartják fent magukat, ahogy mi is.

A segítő kutyák munka közben nagy terhelésnek vannak kitéve, mind fizikálisan, mind mentálisan, mind egészségügyi szempontból, így nagyon fontos, hogy mindent megkapjanak, amire szükségük van (minőségi táplálék, táplálékkiegészítők, minőségi állatorvosi ellátás). A kiképzések során sokféle eszközt használunk (hámok, pórázak, nyakörvek, motivációs eszközök stb.), emellett a terápiás munka során is különböző fejlesztő eszközöket, akadályokat, játékokat használunk.

Egy segítőkutya kiképzése 1,5-2 évig tart átlagosan, ami folyamatos képzést, sok utazást, felszerelés vásárlást, etetési költséget és állatorvosi költséget jelent a gazdáknak, illetve a szervezetnek.

Pénzzel

Ennek a támogatási formának megvan az az előnye, hogy bármire fel tudjuk használni, arra tudjuk fordítani, amire éppen aktuálisan a legnagyobb szükségünk van!
Amennyiben pénzt adományoznál az alábbi bankszámlaszámra tudsz nekünk utalni, a közlemény rovatba írd be, hogy "támogatás":
(K&H) 10404058-50526682-89511006

Tárgyakkal

Eszközökkel és felszerelésekkel is tudod támogatni a munkánkat!
Foglalkozásaink megtartásához (fejlesztő eszközök, tornaeszközök, játékok, papírírószer, tisztítószer), illetve kutyáink ellátásához és új kutyák képzéséhez kapcsolodó (jutalomfalat, ápolási eszköz, utazó box, nyakörv, póráz, hám, kosár, táplálékkiegészítő) felajánlásokat várunk!

Adó 1%

Adó 1 %-odat is fel tudod ajánlani nekünk, amit a közvetlen működési költségeinkre és alaptevékenységünkre tudunk felhasználni.

Adószámunk: 18396027-1-08 

Munkával

Várjuk önkéntesek jelentkezését!
Munkáddal segítheted az új kutyák képzését, a bemutatók és egyéb programok szervezését, lebonyolítását.
Az Önkéntes törvény alapján fogadjuk az önkénteseket, szerződéssel.
Van lehetőség az 50 órás közösségi szolgálat teljesítésére is diákoknak.

Szolgáltatással

Szolgáltatás felajánlásával (nyomdai szolgáltatás, kutyás szolgáltatások stb.) is segítheted a munkánkat.
Természetesen támogatóinknak egyeztetett formában tudunk reklámfelületet biztosítani.
Népszerűsítsd munkánkat ismerőseid között, akár csak egy facebook megosztással!