A foglalkozásokhoz a csatlakozás folyamatos, azok nem tanfolyami rendszerben zajlanak, de az órákra minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges! 

Az első óralátogatásra oltási könyvet hozni kell! 

Sportfoglalkozások

Funkcionális tréning

Mi?

Kinek?

Miért?

Mikor?

Hogyan?

Puller

Mi? 

Kinek? 

Miért?

Mikor?

Hogyan?

Hoopers

Mi?

A hoopersben az agilityhez hasonlóan akadályokat kell a kutyának teljesítenie a gazdája (táv)irányításával meghatározott sorrendben.

Akadályok: hoop, kúszó, hordó, kapu

Kinek?

Bármilyen fajtájú, méretű és korú kutya számára nyitott és alkalmas ez a sport. Mivel nincs ugróakadály, a kutya természetes mozgást végez, mindezt a talajon, így biztonságosan végezhető minden kutya számára.

Miért?

Lehetőséget kínál az aktív életre, a minőségi közös idő eltöltésére, a kutya-gazda kapcsolat és egymásra figyelés erősítésére, miközben mentálisan és fizikálisan is fárasztja a kutyát. Jól építhető vele az önállóság és a küldhetőség.

Mikor?

Mivel ez a sport mellőzi az hagyományos agilityben jellemző ugrásokat, szűk fordulókat, így fiatal és idős kutyák számára is megfelelő lehet.

Hogyan?

Az alapozó tréningeken megismerkedünk az akadályokkal külön-külön (hoop, kúszó, kapu és hordó), megalapozzuk a kutya előre fókuszát és küldhetőségét, megtanuljuk a bemelegítést, építjük a kutya motivációját és koncentrációját, majd kisebb-nagyobb kombinációkon keresztül eljutunk a teljes pályás munkáig.

Részvétel feltétele: 2 kombinált oltás megléte, bolha-és kullancs elleni védelem biztosítása, 3 hónapon belüli féregtelenítés

Jelentkezési lehetőség: 3 hónapos kortól várunk minden érdeklődőt

Díj: 5.500 Ft/alkalom (felhasználható rá a 10 alkalmas bérlet is (40.000 Ft - 10 hétig érvényes), amiről 1 egység kerül levonásra)

Időtartam: 30 perc/alkalom

Létszám: 1 páros

Helyszín: Sopron - WindDogs Központ

Szükséges felszerelés (megvásárlásukra a központban is van lehetőség):

  • saját itatótál
  • többféle játék
  • többféle jutalomfalat
  • ürülékgyűjtő zacskó
  • egyes sportokhoz egyéb felszerelés

Lemondás: 24 órán belüli lemondás esetén a foglalkozást ki kell fizetni.